Базата данни с доклади за НЛО вече включва около 400

...
 Базата данни с доклади за НЛО вече включва около 400
Коментари Харесай

В базата данни за НЛО на военните вече има близо 400 докладвани случая

 Базата данни с отчети за НЛО към този момент включва към 400 случая, в съпоставяне със 143, разказани в отчет, оповестен преди към година, сподели чиновник на военноморското разузнаване на Съединени американски щати пред депутатите по време на чуване в Конгреса във вторник.В отчета на военните от 2021 година се споделя, че не са открити доказателства за извънземни. Скот У. Брей, заместник-директорът на военноморското разузнаване, сподели пред законодателите, че към момента не са разкрили нищо „ неземно по генезис “, макар че има произшествия, които не могат да бъдат обяснени.

Нито един от документираните обекти не е опитвал да комуникира с американските летци и не е бил изработен опит за връзка от никакъв тип с тях, посочи Брей. Според него и профилираните отчети всички регистрирани обекти изглеждали безпилотни.
Съобщенията за неидентифицирани летящи обекти - в този момент наричани от военните необясними въздушни явления или UAP - се усилват, сподели Брей. Той загатна усъвършенстваните датчици, увеличението на броя на дроновете и други невоенни безпилотни въздушни системи, както и „ въздушните безпорядъци “ като балони Mylar като аргументи за повишаването.

Случките, разказани в отчета, обнародван през 2021 година датират от 2004 г.насам  и се основават както на данни от датчици, по този начин и на наблюдения от военни летци, сподели Брей. Много от най-новите свидетелства са от хора, които описват остарели истории за прекарвания с НЛО, които са избрали да оповестят за случилото се в този момент, а не в близкото минало, когато нямаше да им се обърне нужното внимание.
„ Екипажите на военноморските и военновъздушните сили към този момент разполагат с процедурни стъпки за докладване на UAP “, рапортува Брей. Според ръководителя на непрекъснатата комисия по разузнаване на Камарата на САЩ  Андре Карсън, скептицизмът във връзка с НЛО евентуално е бил повода десетилетия наред водачите да заобикалят да вършат отчети по странни случаи, с цел да не им се подиграват сътрудниците.
Сесията във вторник - първото обществено чуване за НЛО от повече от 50 години - включваше и показания на Роналд С. Моултри, върховен чиновник на разузнаването на Пентагона. Той означи, че в тази материя доста би трябвало да се внимава с салдото сред потребността от бистрота и запазването на военна загадка.

Моултри разясни, че е почитател на научната фантастика. Според него от просто човешко любознание „ ние желаеме да знаем какво има там, тъкмо както и вие “. Но той добави, че главната му цел е да резервира сигурността на военния личен състав и базите на Съединени американски щати.
„ Не желаеме евентуалните съперници да знаят какво тъкмо виждаме или разбираме “, сподели Моултри по-късно по време на чуването, което беше последвано от секретно съвещание при затворени врата.
Усилията ни ще са ориентирани напред, сподели Моултри пред законодателите, главният фокус пада върху подобряването на съдействието с Федералната авиационна администрация и други държавни организации.

В неофициален диалог след чуванията Брей се съгласи, че стандартизирането на процеса на правене и подаване на цивилен отчети също би било потребно. Въпреки че базата данни на военните включва някои цивилен отчети, преобладаващата част от информациите са от военните.
Това е първото чуване в Конгреса, извършено по тематиката за НЛО. Последното е било по гледище на Джералд Форд през 1969 година

Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР